Over ons

Follow your passion, and success will follow you

Waar wij voor staan

Bubbelmeister is een jong bedrijf dat zich richt op kwaliteit & service. Geen vraag is ons te veel en geen verzoek te gek! Jouw wens staat bij ons centraal en daar ligt onze focus.

Ons verhaal

Bubbelmeister is ontstaan uit een groeiende vraag naar betaalbare jacuzz's en verschillende soorten zwembaden. Dit samengevoegd met een selectief aantal essentieele accessoires maakt Bubbelmeister wie het vandaag de dag is.

Onze aanpak

Bubbelmeister focust zich op de Nederlandse afzetmarkt. Dit doen we door onze producten enorm snel te kunnen leveren. We zetten in op een multi channel strategie waarmee we verschillende doelgroepen aanboren op verschillende platformen.

Onze filosofie

Uitblinken in kennis en kwaliteit, daarvoor ben je bij Bubbelmeister aan het juiste adres. Doordat wij alle ins en outs van onze producten kennen, kunnen wij onze klanten op de best mogelijke manier adviseren om zo het product aan te schaffen dat het best bij onze klant past.

Bubbelmeister is een onderneming van ABJ Online. Wij bevinden ons in diverse segmenten van zowel B2C als B2B markt. Bubbelmeister is een jong bedrijf dat zich richt op kwaliteit & service. Geen vraag is ons te veel en geen verzoek te gek! Mail ons gerust op info@bubbelmeister.nl